Skip to main content

Jangela garaian Azukrearen Tailerra

Jangelako zerbitzua ematen digun AIBAK enpresak “Ekin food” izeneko proiektua garatzen du eskola jangeletan. Honen barruan hainbat ekintza eramaten ari da aurrera, jangela orduetan burutzen dituen tailerrak, esaterako.

Martxoaren 3an, ikasturte honetako bigarren tailerra gauzatu zuten, Azukrearen tailerra, hain zuzen ere. Ekinfood proiektuko zuzendaria den Haizea Sanz izango zen tailer hau gidatu zuena.

Egun horretan etxeko postre berezia izan zuten jangelako menuan, fruta eta esnekiz egindako azukre gabeko irabiatua.

 

 

Ikerketa
Gelakide guztien artean garai hartako errealitatea erakusten duen maketa txukuna egin dute
Elkarlana
Ikastolen Elkartearen Batzar Nagusia ere egin da, eta aurrekontuak eta ikasturteko kudeaketa plana onartu dira
Elkarlana
Bidelagun proiektuko kidea den Miren Ros Aiertzaguenak ikasleek dituzten ohiturak agerian jarri zituen eta gurasoek dituzten jokamoldeez hausnarketa bultzatu zuen.