Skip to main content

Jangela garaian Azukrearen Tailerra

Jangelako zerbitzua ematen digun AIBAK enpresak “Ekin food” izeneko proiektua garatzen du eskola jangeletan. Honen barruan hainbat ekintza eramaten ari da aurrera, jangela orduetan burutzen dituen tailerrak, esaterako.

Martxoaren 3an, ikasturte honetako bigarren tailerra gauzatu zuten, Azukrearen tailerra, hain zuzen ere. Ekinfood proiektuko zuzendaria den Haizea Sanz izango zen tailer hau gidatu zuena.

Egun horretan etxeko postre berezia izan zuten jangelako menuan, fruta eta esnekiz egindako azukre gabeko irabiatua.

 

 

Elkarlana
Ikastola osatzen dugunok, udarako oporraldia bukatu eta modu eraginkor eta goxoan hasiera eman diogu ikasturte berriari.
Bizikidetza
LH eta DBHko ikasle eta irakasleek, ikasturteari gogotsu heltzeko, denen arteko harremanak sendotzeko dinamikak eta irteerak burutu ditugu
Bizikidetza
Munduan zehar atsekabe eta txikizioak sortzen dituzten gerrak gogora ekarri nahi izan ditugu, performancearen lalguntzaz bakearen kultura indartuz