Skip to main content

Jangela garaian Azukrearen Tailerra

Jangelako zerbitzua ematen digun AIBAK enpresak “Ekin food” izeneko proiektua garatzen du eskola jangeletan. Honen barruan hainbat ekintza eramaten ari da aurrera, jangela orduetan burutzen dituen tailerrak, esaterako.

Martxoaren 3an, ikasturte honetako bigarren tailerra gauzatu zuten, Azukrearen tailerra, hain zuzen ere. Ekinfood proiektuko zuzendaria den Haizea Sanz izango zen tailer hau gidatu zuena.

Egun horretan etxeko postre berezia izan zuten jangelako menuan, fruta eta esnekiz egindako azukre gabeko irabiatua.

 

 

Elkarlana
Irurako Ikastolak eta Anoetako Herri Ikastolak elkarrekin aurrera eramandako hainbat ekimen errebista digitalean bildu dugu
Ekintza
LH6koek saio polita eskaini die HH eta LHko ikasleei
Ekintza
LH2ko ikasleei zuzendutako festa eta jolasak aurrera eraman zituzten