Skip to main content

Jangela garaian Azukrearen Tailerra

Jangelako zerbitzua ematen digun AIBAK enpresak “Ekin food” izeneko proiektua garatzen du eskola jangeletan. Honen barruan hainbat ekintza eramaten ari da aurrera, jangela orduetan burutzen dituen tailerrak, esaterako.

Martxoaren 3an, ikasturte honetako bigarren tailerra gauzatu zuten, Azukrearen tailerra, hain zuzen ere. Ekinfood proiektuko zuzendaria den Haizea Sanz izango zen tailer hau gidatu zuena.

Egun horretan etxeko postre berezia izan zuten jangelako menuan, fruta eta esnekiz egindako azukre gabeko irabiatua.

 

 

Euskara
Aste honetan zehar Anoeta Ikastolan jasotzeko gune bezala jarri zenutenok, produktuak jasotzeko aukera duzue
Ekintza
Anoetako Udalarekin elkarlanean jatorrizko hizkuntzan gurasoek ipuina kontatu dizkie gure ikasleei
Euskara
Periferiako ikastolei eta komunitateei aitortza egiteko ekimena da Non eta Mugan.